Vitrína jednoduchá 00701

100 %
Vitrína - jednoduchá je vyráběna z prvotřídního výběrového dřeva. Vitrína je velmi pevná a její povrch je ošetřen zcela přírodními dekoračními vosky. Smrkovou vitrínu můžete...
18 066 Kč
Doprava 990 Kč,Do měsíce
Doporučená nabídka Dřevěný-nábytek.cz
Do obchodu
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (1)

Do měsíce • 1 varianta990 Kč404 neověřených recenzíDalší informace

Popis produktu

Vitrína - jednoduchá je vyráběna z prvotřídního výběrového dřeva. Vitrína je velmi pevná a její povrch je ošetřen zcela přírodními dekoračními vosky. Smrkovou vitrínu můžete...

Parametry produktu

Výrobce
Hmotnost
32 kg

Recenze

  • , zakoupeno v Dřevěný-nábytek.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Velmi pěkná a kvalitní, jsem spokojená.
    • Žádné.

    Máme rádi stylový nábytek. Vitrína je krásná.Rozhodně doporučuji koupi všem, komu se líbí nábytek z masivu.

Parametry produktu

Výrobce
Hmotnost
32 kg

Popis produktu

Vitrína - jednoduchá je vyráběna z prvotřídního výběrového dřeva. Vitrína je velmi pevná a její povrch je ošetřen zcela přírodními dekoračními vosky. Smrkovou vitrínu můžete objednat v odstínu zlatý javor.

Dřevěná jednoduchá vitrína je vyrobena ze 100% smrkového, nebo borového dřeva. Z masivního dřeva jsou vyrobena i záda vitríny, dno zásuvky i jednotlivé police, což výrazně zvyšuje životnost samotné vitríny. Výběrem nábytku z masivu získáte jedinečný kus zdravotně nezávadného nábytku, který vám vydrží po celý život.

Výrobek se standardně dodává bez zásuvkových pojezdů. Záda nábytku jsou vyrobena z palubek, bez povrchové úpravy. Na přání zákazníka je možné pojezdy a úpravu zadní části doobjednat.

Povrchová úprava

Tato prosklená dvojdílná vitrína je ošetřena speciálním ekologickým voskem OsmoColor, který uchová dřevo ve skvělém stavu, prodlužuje jeho životnost a usnadňuje jeho údržbu. Více informací o povrchové úpravě našeho nábytku z masivu naleznete na stránce Povrchová úprava a Vzorník barev.

Volby (dřevo, odstín, trvrdovosk)

Vitrínu je možné dle vašeho přání upravit. Barvu si můžete vybrat ze čtrnácti odstínů přírodních vosků OsmoColor, případně provedení bez povrchové úpravy. Vitrínu je možné opatřit i nadstandardní povrchovou úpravou - tzv. VPÚ.

Vnitřní povrchová úprava (VPÚ) může být použita na konečnou úpravu vnitřních prostor výrobku, které nejsou na první pohled vidět (vnitřky zásuvek, skříněk...). Můžete si vybrat i provedení z borovicového dřeva, zde však vzhledem k povaze materiálu nedoporučujeme barevné varianty, ale pouze bezbarvý transparentní vosk. Více tak vynikne nádherná struktura borového dřeva. Pokud máte zájem o další individuální úpravu tohoto nábytku neváhejte nás kontaktovat.

Informace o výrobci

Výrobcem této dřevěné dvojdílné vitríny je společnost UNIS-N, která je největším výrobcem celodřevěného nábytku v České republice. Vyrábí jak standardní nábytek, tak i nábytek na zakázku, přesně podle Vašich představ.

Na výrobek se vztahuje záruční lhůta 24 měsíců.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

1zákazník doporučuje produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
100 %
průměr z 1 hodnocení
5
1 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v Dřevěný-nábytek.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Velmi pěkná a kvalitní, jsem spokojená.
    • Žádné.

    Máme rádi stylový nábytek. Vitrína je krásná.Rozhodně doporučuji koupi všem, komu se líbí nábytek z masivu.

{"Oblíbené kategorie":[["Tenisové rakety","https://tenisove-rakety.heureka.cz/"],["Dýmky","https://dymky.heureka.cz/"],["Osobní pneumatiky","https://pneumatiky.heureka.cz/"],["Ozónové čističe","https://generatory-ozonu.heureka.cz/"],["Mýdla","https://mydla.heureka.cz/"],["Ohlávky pro Hobby horsing","https://hobby-horsing.heureka.cz/f:38632:58644639/"],["Lyžařské kalhoty","https://detske-kalhoty.heureka.cz/f:15685:516958,40557957/"],["Switche Cisco","https://switche.heureka.cz/f:12691:388937/"],["Pudrové rozjasňovače","https://rozjasnovace.heureka.cz/f:34423:43823430/"],["Absorpční odvlhčovače vzduchu","https://odvlhcovace-vzduchu.heureka.cz/f:31382:42988483/"]],"Vybrané značky":[["Vitríny vidaXL","https://vitriny-skrin.heureka.cz/f:14546:22669701/"],["Vitríny Forliving","https://vitriny-skrin.heureka.cz/f:14546:1053716/"],["Vitríny Aurora","https://vitriny-skrin.heureka.cz/f:14546:41857595/"],["Vitríny Ambia Home","https://vitriny-skrin.heureka.cz/f:14546:24358199/"],["Vitríny Furnhouse","https://vitriny-skrin.heureka.cz/f:14546:58569711/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat moto chrániče?","https://chranice-na-motocykl.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-moto-chranice/"],["Jak vybrat vodítko pro psa?","https://voditka-pro-psy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-voditko-pro-psa/"],["Jak vybrat měřicí laser?","https://merici-lasery.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-merici-laser/"]],"Vybrané produkty":[["Aylla Keck Blue","https://panske-polobotky.heureka.cz/aylla-keck-blue/"],["Alcon Air Optix Plus HydraGlyde 3 čočky","https://kontaktni-cocky.heureka.cz/alcon-air-optix-plus-hydraglyde-3-cocky/"],["CAMP Ball Nuts","https://friendy-a-vklinence.heureka.cz/camp-ball-nuts/"],["Revoltec RC034","https://firewire-kabely.heureka.cz/revoltec-rc034/"],["matice závrtná M8*25mm s límcem IMB typ D, Zn","https://matice-nabytkarske.heureka.cz/matice-zavrtna-m8-25mm-s-limcem-imb-typ-d-zn/"],["Danone Actimel jahoda 8 x 100 g","https://mlecne-jogurtove-kysane-napoje.heureka.cz/danone-actimel-jahoda-8-x-100-g/"],["Trixie Ochranný límec se suchým zipem XS: 18-23 cm 8 cm","https://ostatni-pomucky-kocky.heureka.cz/trixie-ochranny-limec-se-suchym-zipem-xs-18-23-cm-8-cm/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}