Nejnovější recenze ze sekce Vitríny
Kvalitní a hezký ! Jednoduchá montáž. Návod k tomu nebyla, ale já mám za sebou bohaté zkušenost s montáží dřevěných nábytku, takže mi to problém nedělalo.
super
jo
- 2x proběhla objednávka a super
kvalitní, barva odpovídá, velká spokojenost
vitrína je super, vejde se do ní mnoho věcí, materiál standard, hodí se do jakékoli místnosti. Velká spokojenost.
Kvalita za rozumnou cenu.
Objednali jsme ještě jednu vitrýnu a každá má zadní stěnu jinak dýhovanou (jedna vodorovně a druhá svisle). Myslím, že když vitýny stojí hnedle vedle se, tak je to chyba.
Objednali jsme ještě jednu vitrýnu a každá má zadní stěnu jink dýhovanou (jedna je svisle a druhá vodorovně).
Vnější vzhled dobrý, až na ty hrozné úchyty. Je to celé z lisovaného papíru....
- splňuje svůj účel
- Vypadá hezky
- Dobře zpracovaná
je pěkná a líbí se nám
Kvalita zpracovani.
- Moc hezky vypadá
- Celkem slabé lamino, není to zrovna "bytelný" kus nábytku
- Složení bylo složité
Vitrínka vypadá moc hezky, ale za ty peníze je celkem "chatrná". Skládala jsem ji sama asi 4 hodiny a chtělo to hodně citu, protože lamino je slabé a rádo se uštipovalo. Ale jinak vypadá v obyváku překrásně, ale skládat znovu bych ji už nechtěla :-D
- poměr cena/kvalita
Pěkná, slušná cena
Naprosto stejné hodnocení, jako předchozí komody Indianopolis I-17 např. Dohromady tvoří všechny čtyři (i s tou Kora) hezký celek. Neškodilo by trochu víc komfortu v detailech - např. kvalitnější panty, aby se daly lépe vyladit dvířka do roviny. Ale opět cena slušná. Montáž jsme zvládli ve dvou sami. Jsme oba s manželem v důchodu. Nechceme utratit mnoho za masiv, protože si tu kvalitu teď už na dlouho nemusíme užít. Toto nám vytváří příjemné prostředí v našem bytě, pohodlné a zbývá dost prostředků na výlety, cestování a dárky pro naše nejmilejší. Vybrali jsme si dobře a rádi doporučujeme. Určitě se ale vyplatí připlatit si za to osvětlení, tím všechny komody neobyčejně získají. Je třeba si LED objednat rovnou s nimi, každá má svou, mít poblíž zdroj zásuvku 220V na 3 šňůry, a vlastní osazení řešit už při montáži. Hodně se tím ušetří na různých úpravách či demontáži komod.
- intenzivní vůně novoty
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »