Poradna Vitríny


Autor: | Vloženo: 15.01.2014 000 16:55 | Témata: Poradna Vitríny

POTŘEBUJI VIT.NA MEDAILE

SDĚLTE MOŽNOSTI VELIKOSTÍ A TLOUŠŤKY, CENY.

  • S přáním pěkného dne   MT-nábytek.cz

    S přáním pěkného dne MT-nábytek.cz

    16. ledna 2014

    Dobrý den,
    nejčastěji se používají na medaile, které jsou na stuhách dřevěné vitríny s výklopnou prosklenou přední částí. http://www.numismatika-ostrava.cz... Rozměry se mohou lišit dle požadavků zákazníka, mezi ty nejčastější však patří vitríny s rozměry mezi 40 – 60 cm šířky, 25 – 40 cm výšky a hloubka je většinou okolo 4 – 8 cm. Rozměry vnitřního prostoru jsou pak v závislosti na velikosti celé vitríny o pár centimetrů menší. Medaile na stuhách se pak zavěšují na podušku uvnitř, důležitý je mírný náklon podušky, aby vlivem gravitace nedocházelo k odstávání medailí od plátna.
    Pokud máte medaile bez stuh, pak je vhodná vitrína se skleněnými poličkami, na které se umisťují medaile v drobných stojáncích. Rozměry se pohybují nejčastěji v rozmezí, které je zmiňováno v předešlém odstavci.
    Pokud chcete vystavit medaile usazené v ozdobných krabičkách, pak bych Vám doporučila běžnou vitrínu, kterých najdete v nabídce nepřeberné množství. Domnívám se však, že zde by nejdůstojněji působila vitrína prosklená minimálně ze tří stran a s vloženými skleněnými policemi. http://www.mt-nabytek.cz...
    Ceny vitrín jsou opravdu různé, je možné zakoupit jednu z prvních dvou variant za cenu okolo 1 000 Kč, ale je možné si je například nechat vyrobit dle vlastních přání a počtu medailí, kde se cena může pohybovat například okolo 2 000 Kč. V případě běžných vitrín by opět záleželo na Vaší představě a interiéru, kam by vitrína měla být umístěna.
    Ráda bych Váš dotaz zodpověděla lépe a k Vaší plné spokojenosti, bohužel z Vaší otázky nevím mnohé důležité informace, jako jsou právě zmiňované stuhy, množství medailí a podobné. Často mohou výběr ovlivnit také úspěchy, za které byly medaile získány – dle toho je možné si také vybírat typ a vzhled vitríny.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.